Op zoek naar een chille vakantiebaan? Deze meesterlijke vacatures staan nog open

De zomer komt er bijna aan. Dat betekent dat er twee keuzes zijn: of ontzettend veel geld uitgeven, of juist verdienen. Als je een beetje verstandig bent, kies je voor het laatste en zorg je ervoor dat dit ook nog op een leuke manier kan. Dit lijkt misschien onmogelijk… Maar als je goed zoekt vind je hele vette vacatures, waardoor werken juist leuk wordt. Ga tijdens je zoektocht ook eens langs bij een uitzendbureau, zoals bijvoorbeeld Young Capital. Een paar vette zomerbaantjes op een rij:

Bron: Giphy

 

Ga snoepautomaten vullen

Dit klinkt misschien als de meest suffe job ever, maar niets is minder waar. Wat is er nou beter dan onbeperkt Marsen eten?! Niks toch? Je krijgt er ook nog eens €9,38 per uur voor. En het leuke: je rijdt van de ene snoepautomaat naar de andere (rijbewijs is wel handig dus), waardoor je tussendoor relaxed muziek kan luisteren. Je werkt van 07.00 tot 15.00 uur, dus je hebt daarna genoeg vrije tijd om met je vrienden te chillen (en snoep te eten). :-)

Lekker schrobben op Texel

Oké. Schoonmaken is vet kut (ik kan dat zeggen), maar op Texel is dat meteen al een veel mindere straf. Bij dit bijbaantje moet je namelijk vakantiehuisjes gaan schoonmaken, maar krijg je ook je reis voor een deel vergoed. Ja. Dat lees je goed. Je krijgt dus gewoon betaald om een beetje meeuwen te spotten op de boot. Dat geeft zo’n vakantiegevoel dat je je eigen vakantie wel kan afzeggen. Texel staat namelijk in de top-10 vakantiebestemmingen van Europa! :-)

Voor de ANWB in Frankrijk of Spanje werken

Niets mis met een beetje leedvermaak, want wat is er nou mooier dan gestrande reizigers langs de weg? Niks toch. Het mooie: jij kan ze in real life meemaken én helpen. Je hebt contact met hen en de lokale garages, zodat ze zo snel mogelijk weer verder kunnen met hun vakantie. Het is een fulltime job, maar als je vrij bent kan je dus prima genieten van de nieuwe omgeving die je om je heen hebt. De ANWB kan bovendien een slaapplek voor je regelen.


Varen en BBQ’en op een boot in Amsterdam

Als je dit wil moet je snel zijn, want ik denk dat ik ook maar ga solliciteren. Dit klinkt toch als een dreamjob, of niet? Jij zal voor grote groepen de boot besturen én barbecuen. Als je ook nog voor een beetje sfeer zorgt, mag jij vast ook wel een kippetje.

 

Bron: Giphy

 

Bron:


Meer wetenOok interessant


Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: