De fases die je doorgaat als je een vakantieliefde scoort

Zand tussen je tenen, blauwe zeeën, lekker eten, heel wat biertjes. Ik bedoel… dan kan je bijna niet anders dan verliefd worden. Vakantieliefdes zijn misschien nog wel heviger dan een crush die je op school krijgt. Maar aan die geweldige tijd komt vaak ook weer een eind… Dit zijn de fases die je doorgaat als je een vakantieliefde scoort:

 

1. Het spotten van je ‘slachtoffer’ ;)
​​Als je hem of haar spot op een feestje of op het strand, denk je ‘Whoa, wie is dat?!’ Iets op vakantie zorgt ervoor dat iedereen er tien keer beter uitzien. En dan vooral hij/zij. Na het eerste oogcontact ben je verkocht.

2. De eerste hallo
Ein-de-lijk heb je de moed verzameld om hallo te zeggen. Awkward!

 


Giphy.com

 

3. Dan volgt een epische avond
Geen andere woorden voor: de eerste avond is episch. Het om elkaar heen draaien, de eerste zoen en het alleen oog hebben voor elkaar.

 

4. Jullie brengen VEEL tijd met elkaar door
Alles is romantisch als je op vakantie bent. Over het strand lopen, samen eten. Jullie zitten ongeveer aan elkaar vastgeplakt. Best irritant voor de personen die met jullie op vakantie zijn gegaan.

 


Tumblr/hipster-indie-retro

 

5. Je belooft bij elkaar te blijven als jullie allebei weer thuis zijn
“Dit was de beste week van mijn leven.” “We blijven contact houden.” “Dit kan misschien wel echt het begin van iets serieus zijn.” De laatste avond is vol met deze uitspraken.

 

6. Het afscheid
Het afscheid is zo dramatisch. Afscheid nemen lukt bijna niet bij jullie. Tranen zullen er misschien niet aan te pas komen, maar hoeveel keer hebben jullie al voor de laatste keer gezoend? Je bent de tel kwijtgeraakt.

 

 

Giphy.com

7. Jullie sturen elkaar nog een paar dagen berichtjes
Je hebt nog steeds het idee dat dit meer is dan een vakantieliefde. Jullie sturen elkaar constant berichtjes. Damn, wat zou je graag weer bij die persoon willen zijn.

 

8. Hij of zij verdwijnt uit je leven
Opeens is de persoon uit je leven verdwenen. Misschien had je het te druk om je berichtjes te checken. Of één van jullie realiseerde zich dat de vakantie echt iets magisch met zich meebrengt. De magie is na de vakantie toch echt verdwenen.

 


Giphy.com

9.Je vergeet hem of haar en gaat verder met je leven
Nope, geen ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’. Tuurlijk vraag jij je af en toe af wat het zou kunnen zijn geworden, maar na een tijdje realiseer jij je dat het gewoon een vakantieliefde was. Dat betekent dat het geweldig was. Zonder drama aan het einde!

 


Meer wetenOok interessant


Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: