Dit zijn de beste games van 2018

Aan het einde van het jaar is het altijd leuk om even terug te blikken.
En hoewel iedereen natuurlijk zijn persoonlijke voorkeur heeft, hierbij toch een lijstje met de mooiste, beste en/of meest populaire games van 2018.

6: Far Cry 5

Console: PlayStation4, Xbox One en PC

Game: In de prachtige omgeving van Montana USA leeft een groep mensen in een fanatieke religieuze sekte genaamd Project at Eden’s Gate. Aan jou de taak om de mensen te leren kennen, onrust te zaaien en de volgers in opstand te laten komen tegen sekteleider Joseph Seed.
In deze game bepaal jij wat er gaat gebeuren. Het spel past zich aan, aan de keuzes die jij maakt. Vette graphics en een spannende verhaallijn maken het moeilijk te stoppen met spelen.

5: Call of Duty; Black Ops 4

Console: PlayStation4, Xbox One en PC

Game: Black Ops is inmiddels de meest favoriete game uit de Call of Duty serie. Deze multiplayer game vereist slim en tactisch spel en een razendsnel reactievermogen van de speler. Er is keuze uit diverse personages, werelden en tegenstanders. Samen met je team battle je tegen zombies die maar een doel hebben: jou uitschakelen.

4: Fifa 19

Console: PlayStation, Xbox One, Nintendo Switch en PC

Game: Deze inmiddels wereldwijd bekende voetbalgame, komt jaarlijks met een nieuwe uitgave waarin je in de huid kunt kruipen van je favoriete speler uit alle teams uit o.a. de UEFA Champions League. Geweldige graphics en levensecht commentaar geven je het gevoel alsof je zelf op het veld staat.

3: Marvel Spiderman

Console: PlayStation4

Game: De makers van de nieuwste Marvel-game hebben de favoriete held Spider-man een make-over gegeven met lekker veel nieuwe kunstjes en een nieuwe verhaallijn. Gebruik je  spinnendraad en je skills om door de straten van New York te slingeren en versla onderweg verschillende superschurken.

2: Red Dead Redemption 2

Console: Playstation4, Xbox One

Game: Net uit en nu al een van de meest besproken games van het jaar. In Red Dead Redemption 2 ben jij Arthur Morgan, een outlaw cowboy vlak voor de ondergang van het Wilde Westen. Opgejaagd door wetshandhavers moet je, alleen of samen met je bende, verschillende missies uitvoeren. De graphics zijn bizar goed en door de levensechte backgroundscènes en geluiden, voel jij je als de hoofdrolspeler in een real-life speelfilm.

1: Fortnite

Console: Playstation4, Xbox One, PC en Mac

Game: Deze lijst zou nergens over gaan zonder Fortnite te noemen. De game heeft in ongeveer een jaar tijd de wereld veroverd en wordt gespeeld door meer dan 40 miljoen mensen. Mocht je echt onder een steen hebben geleefd, hier even een samenvatting:

In Fortnite (Battle Royale) wordt jouw character gedropt in een wereld met 99 andere spelers. Eenmaal geland moet je materialen verzamelen zoals hout, wapens, munitie en andere survivalspullen. Ondertussen jaag je op andere spelers en jagen zij op jou. Een elektronische storm drijft ondertussen de overgebleven spelers steeds dichter tot de laatste twee spelers in een duel de winnaar bepalen. De graphics zijn simpel maar effectief. Het spel is spannend en leuk om online met je vrienden te spelen. En als je nu ook nog alle dansjes uit je hoofd leert, is de ervaring compleet. Beste game van het jaar.


Meer wetenOok interessant


Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: