Zo organiseer jij het vetste Halloweenfeest van het jaar

Halloween: officieel is het een Amerikaans feest, maar ook in Nederland wordt dit steeds bekender en uitgebreider gevierd. Er zijn veel georganiseerde feesten rondom dit thema en iedereen pakt flink uit met verkleden. Op maandag 31 oktober is het officieel Halloween. Dit is de dag waarop kinderen verkleed langs de deuren gaan om snoep op te halen, maar kan natuurlijk ook goed gevierd worden met een fijn feestje tijdens het weekend ervoor bijvoorbeeld! En zo pak je dit aan:

1. Transformeer je huis tot  een spookhuis
Vaak zijn huisfeestjes de beste feesten, helemaal als je het goed aankleedt! Je kunt watten helemaal uit elkaar trekken zodat het een soort spinnenweb wordt om langs de muren hangen. En zorg ervoor dat je huis zo donker mogelijk wordt. Zet een paar schemerlampjes aan en vergeet de kaarsen natuurlijk niet. Wees hier wel voorzichtig mee, je wilt natuurlijk geen brand in huis.

2. Hol een paar pompoenen uit
Versierde pompoenen kunnen natuurlijk niet ontbreken tijdens Halloween! Hol ze uit, geef ze een griezelig gezicht en zet ze met een kaarsje erin voor je huis. Dan heb je in ieder geval al de spectaculaire entree.

bron: Pexels

 

3. Maak griezelige hapjes
Bij feestjes hoort eten. En tijdens dit weekend zorg jij natuurlijk voor de griezeligste en mooiste hapjes. Als je niet zo’n goede keukenprins(es) bent, check Pinterest dan gewoon even en ga op zoek naar wat makkelijks. Je kunt natuurlijk ook al je best doen door wat Halloweensnoep uit de supermarkt te halen. ;-)

4. Zorg voor een goede outfit
Eindelijk is het zo ver: je kunt je ongestoord verkleden en helemaal los gaan met make-up (of je nu man of vrouw bent). Ben je niet zo handig met make-up, check dan wat make-up tutorials om helemaal uit te pakken.

 

Met wat witte schmink en zwarte ogen kom je natuurlijk al een heel eind. Ga je nog iets verder, dan laat je helemaal iedereen schrikken met je doodenge look!

Verkleed - bron: Flickr/Leo Hidalgo

5. Zorg voor bijpassende muziek
Bij zo’n scary avond hoort natuurlijk ook bijpassende muziek. Maar zorg er wel voor dat het een beetje dansbaar blijft. Aan het einde van de avond zal iedereen wel zijn favo nummer aan willen zetten en staat iedereen in zijn griezel-outfit te twerken.


Meer wetenOok interessant


Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: